Oberta la convocatòria per accedir als ajuts per a subministraments bàsics

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

Del 28 de juny al 23 de juliol es poden fer les sol·licituds d’ajudes directes per a subministraments bàsics a persones i famílies de Santpedor, que té per objectiu contribuir a minimitzar l’impacte socioeconòmic de la Covid-19 i atendre diferents situacions de vulnerabilitat.

Es poden presentar sol·licituds presencialment al registre de l'Ajuntament o bé de manera telemàtica, omplint el formulari que trobareu aquí

Poden sol·licitar les ajudes les persones que treballen per compte propi i han vist reduïts els seus ingressos amb motiu de la pandèmia. També les persones que treballen per compte aliè i s’han vist afectades per un ERTO i les que han patit reduccions contractuals, reducció de jornada de treball per motius de cures, s’han quedat a l’atur o han viscut situacions similars que suposin una pèrdua d’ingressos o situacions de vulnerabilitat econòmica.

Les ajudes seran d’un màxim de 500€ per a subministraments bàsics, que s’abonarà en un únic pagament segons la despesa acreditada. L’Ajuntament destinarà a aquestes ajudes un pressupost total de 12.000€.

Les persones beneficiàries de les ajudes hauran d’estar empadronats a Santpedor i ser titulars del contracte de subministrament. La mitjana dels ingressos nets mensuals de la unitat de convivència de la qual forma part la persona sol·licitant no poden ser en els últims sis mesos superiors a:

  • A 2 vegades l’IRSC* (persones soles): 1.138,24€/mensuals
  • A 2,5 vegades l’IRSC (unitats de convivència): 1.422,80€/mensuals
  • A 3 vegades l’IRSC (persones amb discapacitat o gran dependència): 1.707,36€/mensuals

*Indicador de renda de suficiencia (IRSC)

Darrera actualització: 28.06.2021 | 08:18