Tots els suggeriments, incidències i opinions del ciutadà en un sol click

Dimecres, 18 de setembre de 2019 a les 00:00

Es posa en marxa la campanya "Escoltem els ciutadans" amb la voluntat de facilitar les aportacions dels veïns en la millora del municipi.

L'Ajuntament ja tenia al web santpedor.cat un espai per a fer arribar de forma ràpida suggeriments, incidències i opinions dels ciutadans. Aquest espai és un formulari on es poden adjuntar imatges i permet rebre de manera ràpida l'opinió dels ciutadans. Fins ara aquest espai estava ubicat a la pestanya de participació de la web i ara, per tal de donar-li més visibilitat, també el podreu trobar a la pàgina d'inici amb el banner que adjuntem en aquesta notícia.

La intenció és poder recollir aquestes opinions i conèixer-les de primera mà. Si voleu fer la vostra aportació, cliqueu aquí. O bé cliqueu a l'enllaç que trobareu a aquesta notícia.

Igualment, si un veí vol fer una queixa i que quedi registrada, la fórmula idònia per fer-ho continua sent la presentació d'una instància que també es pot fer de forma presencial o bé a través de la web. En el cas de les instàncies, es registra la seva entrada i l'administració ha de donar resposta al ciutadà.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 13:51