Consulta Pública Prèvia a l'Elaboració del Reglament per la Instal·lació de Parades i Atraccions

Dijous, 13 de juliol de 2023 a les 00:00

Es porta a consulta pública prèvia a l'elaboració del reglament per a la instal·lació de parades i atraccions amb l'objectiu de facilitar a tota la ciutadania en el procés previ a l'elaboració de la norma municipal. Totes les aportacions es tindran en consideració i serviran per enriquir i millorar el projecte normatiu, tot i que no tenen caràcter vinculant. 

Es porta a consulta pública prèvia l’elaboració del Reglament d'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Santpedor amb l'objectiu de facilitar a tota la ciutadania en el procés previ a l'elaboració de la norma municipal. Totes les aportacions es tindran en consideració i serviran per enriquir i millorar el projecte normatiu, tot i que no tenen caràcter vinculant. 

Adjuntem el Decret de la consulta pública (veure document annex)

Període de consulta:  13 de juliol - 28 de juliol de 2023 

Elements de consulta:
a) La necessitat i oportunitat d'aprovar el reglament
b) Els objectius que es pretenen resoldre amb l'aprovació del reglament que són la regulació de l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Santpedor. 

D'acord a l'article 133 LPAC, que regula les consultes públiques prèvies, ens podeu fer arribar la vostra opinió omplint el següent formulari.

Darrera actualització: 13.07.2023 | 09:46