Participació

Santpedor ha fet una aposta decidida pel foment d'accions que contribueixin a la participació ciutadana ja sigui a través de campanyes, consultes o també l'impuls d'actes informatius.

L'objectiu principal és dinamitzar les associacions i entitats municipals, perquè permeten la creació d´una xarxa activa ciutadana, que es preocupi pel desenvolupament de la vila, per la seva gestió i que participin en la presa de decisions. Volem donar veu a les persones i rendibilitzar els coneixements i experiències, per avançar tots junts. Tenim un bon exemple en els pressupostos participatius. També hem impulsat i disposem de diversos consells sectorials per a la participació ciutadana com el Consell Municipal de Comunicació, el Consell d’infants i el Consell d'Urbanisme i Medi Ambient. Igualment, disposem de diferents comissions de festes com la de Festa Major, Santa Anna, Fira i Reis que fan possible que any a any siguin un èxit.

El treball en participació tot i que es coordina des de la regioria de Comunicació és una feina transversal que vincula tota l'organització municipal.

 

Darrera actualització: 22.03.2018 | 10:17