Identitat corporativa

El Manual d'Identitat Corporativa regula la imatge de l'Ajuntament de Santpedor i la seva presència en tots els documents/materials de treball que es generen i en qualsevol activitat de comunicació promocional, publicitària, de difusió o de marketing.

EN AQUEST MOMENT ESTÀ EN FASE D'EXPOSICIÓ PÚBLICA EL PRIMER MANUAL D'IDENTITAT CORPORATIVA QUE S'HA ELABORAT A L'AJUNTAMENT. EL PODEU CONSULTAR CLICANT AQUÍ.

IGUALMENT SI VOLEU FER ARRIBAR ELS VOSTRES SUGGERIMENTS HO PODEU FER AMB ELS FORMULARIS DE CONSULTES QUE TROBAREU CLICANT AQUÍ.

Mentrestant, i fins a la seva aprovació definitiva, la identitat corporativa municipal que es va endreçar a primers d'any amb un primer pas que ha donat lloc al Manaul actual contempla els següents elements:

Logotips 

Adjuntem el logotip en diferents versions. Per descarregar-les, useu les imatges adjuntes a aquest document, a la franja verda. 

Recordeu que en cas de fer servir el logotip de l'Ajuntament per a una activitat en què l'administració local us col·labora, cal sempre que comunicació en validi el seu ús. 

Us adjuntem el contacte on cal enviar el material: spdr.comunicacio@santpedor.cat

 

 

Codi cromàtic 
Us adjuntem la relació dels colors de l'Ajuntament:

Darrera actualització: 14.11.2018 | 19:15
Darrera actualització: 14.11.2018 | 19:15