Festa Major

 • Festa Major 2021 Festa Major 2021

  Festa Major 2021: del 10 al 14 de juny

  Iniciem el mes de juny. Això vol dir que ens arriba l’estiu i també una de les nostres festes més esperades: la Festa Major . Ara fa més d’un any que les nostres vides van canviar completament. Una situació del tot inesperada ens va fer aturar de cop. Enguany, encara amb moltes incerteses, però també amb molta il·lusió, us presentem un programa de festes adaptat a les normatives actuals i que esperem que us agradi. Volem agrair des d’aquí, a les nostres entitats, a la comissió de penyes i al personal de l’Ajuntament, la implicació que han tingut en l’organització de la nostra festa. Us convidem a participar de tots els actes de la Festa Major, a posar la bandera de Santpedor als balcons, i a viurela molt intensament, amb alegria, i també amb civisme, respectant les mesures establertes en cada moment: la bona convivència que, també, forma part de l’èxit de la festa. Que tingueu una molt bona Festa Major. Gaudiu-la. Salut per a tothom. Visca Santpedor!

 • Cartell de la FMSantpedor2020 Confinada Festa Major Confinada 2020

  Santpedor ha dissenyat un programa per a una festa major confinada perquè tothom pugui gaudir de la festa des de casa i amb respecte a la situació d'emergència actual. Amb el lema Festa Major Santpedor 2020 versió confinada, l'Ajuntament reconeix que no és la festa que les veïns i les veïnes voldrien però és la festa que podem fer. Per això s'ha volgut marcar amb actes per viure des de casa l'inici i el final. Dijous comencem amb la presentació del VÍDEO i CANÇÓ de la FM confinada. La cantautora santpedorenca Anaïs Vila i el cantant d'Strombers que viu a Santpedor, Ferran Gallart, amb arranjaments  i producció de Gerard de Pablo han versionat la cançó de Strombers “Festa Major” per a adaotar-la a la situació de confinament amb què es presenta la nistra festa major.  El vídeo dirigit també per un professional local ens farà reviure amb participació de molta gent aquesta adaptació musical.
  Serà el primer dels actes previstos perquè visqueu la FM des de casa en família o amb amics al carrer però en grups reduïts, respectant les normes decretades per salut. Acabarem amb tronada i castell de focs.
  Per entremig? Cercaviles perquè les espereu a casa, xaranga que vindrà on sigueu, concursos, exposició, propostes d’entitats i penyes.
  No podia ser com volíem, hi ha una situació d’emergència sanitària, però farem FM #versioconfinada

 • Festa major 2019 Festa Major 2019

  Festa Major 2019: del 6 a l'10 de juny

  Santpedor es vesteix de Festa Major del 6 a l'10 de juny. És moment per sortir al carrer per participar, gaudir i compartir l’ambient de festa que s’impregna per tot el poble. Des de la comissió de festes hem treballat per fer un programa d’actes on petits i grans hi pugueu trobar i triar la proposta que més us agradi. Volem agrair des d’aquí a les Penyes, a les nostres entitats i als diferents patrocinadors la implicació que han tingut per col·laborar en la nostra festa i donar-li aquest color tan especial que té. A aquesta pàgina hi trobareu els actes i també el programa en format pdf per si us el voleu descarregar. Bona Festa a tothom!

Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16
Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16