Festa Major

 • Cartell de la FMSantpedor2020 Confinada Festa Major Confinada 2020

  Santpedor ha dissenyat un programa per a una festa major confinada perquè tothom pugui gaudir de la festa des de casa i amb respecte a la situació d'emergència actual. Amb el lema Festa Major Santpedor 2020 versió confinada, l'Ajuntament reconeix que no és la festa que les veïns i les veïnes voldrien però és la festa que podem fer. Per això s'ha volgut marcar amb actes per viure des de casa l'inici i el final. Dijous comencem amb la presentació del VÍDEO i CANÇÓ de la FM confinada. La cantautora santpedorenca Anaïs Vila i el cantant d'Strombers que viu a Santpedor, Ferran Gallart, amb arranjaments  i producció de Gerard de Pablo han versionat la cançó de Strombers “Festa Major” per a adaotar-la a la situació de confinament amb què es presenta la nistra festa major.  El vídeo dirigit també per un professional local ens farà reviure amb participació de molta gent aquesta adaptació musical.
  Serà el primer dels actes previstos perquè visqueu la FM des de casa en família o amb amics al carrer però en grups reduïts, respectant les normes decretades per salut. Acabarem amb tronada i castell de focs.
  Per entremig? Cercaviles perquè les espereu a casa, xaranga que vindrà on sigueu, concursos, exposició, propostes d’entitats i penyes.
  No podia ser com volíem, hi ha una situació d’emergència sanitària, però farem FM #versioconfinada

 • Festa major 2019 Festa Major 2019

  Festa Major 2019: del 6 a l'10 de juny

  Santpedor es vesteix de Festa Major del 6 a l'10 de juny. És moment per sortir al carrer per participar, gaudir i compartir l’ambient de festa que s’impregna per tot el poble. Des de la comissió de festes hem treballat per fer un programa d’actes on petits i grans hi pugueu trobar i triar la proposta que més us agradi. Volem agrair des d’aquí a les Penyes, a les nostres entitats i als diferents patrocinadors la implicació que han tingut per col·laborar en la nostra festa i donar-li aquest color tan especial que té. A aquesta pàgina hi trobareu els actes i també el programa en format pdf per si us el voleu descarregar. Bona Festa a tothom!!

Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16
Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16