Notícies

 • Setmana del comerç Santpedor amb la setmana del comerç 16.03.2018 Setmana del comerç

  La setmana que ve se celebra la setmana del comerç i Santpedor s'ha sumat a la iniciativa. Una desena de comerços acolliran alumnes de l'Institt Guillem Catà de Manresa per fer pràctiques.

 • Tot a punt per al Dia Mundial de la poesia 16.03.2018 La Nau acull una de les activitats

  La Biblioteca Pare Ignasi Puig i el club de poesia de Santpedor en col·laboració amb Santpedor Art i Creació us proposen activitats per commemorar dimecres que ve el Dia Mundial de la Poesia.

 • El ple aprova inicialment el projecte de Cal Clarassó 15.03.2018 Ple del mes de març

  Els treballs s’executaran en tres fases i costen un total d’1,7 milions d’euros. La primera de les fases es preveu que comenci abans d’estiu i consisteix en la rehabilitació de l’edifici, la xemeneia de l’antiga fàbrica i la urbanització de l’entorn. El projecte es va aprovar en el decurs del ple ordinari del mes de març.

 • Caminada a Roda de Ter 15.03.2018 A Centcap als 100

  Un nombrós grup de persones es va apuntar a la caminada a Roda de Ter que s'ha fet aquest dimecres dia 14 de març. L'excursió forma part del cicle de caminades a Cent cap als 100.

 • L'Ajuntament estrena nova web 14.03.2018 Nova web

  L'Ajuntament de Santpedor ha estrenat una nova web. Els tràmits, les notícies, les activitats de l'agenda, els anuncis oficials... tot a la home i molt més àgil. La intenció de fer aquesta web és que sigui més visual, àgil i fàcil per als veïns que han de fer gestions i també per a les persones interessades en conèixer millor el poble.

   

 • Teatre familiar per tancar els actes del dia de la dona 13.03.2018 Titelles pel dia de la dona

  Un espectacle de teatre familiar al Convent tanca els actes de la dona que s'han celebrat durant quatre dies a Santpedor. Els actes més institucionals es van dur a terme el mateix dijous 8 de març però s'han empès iniciatives a  diferents indrets: a la biblioteca, al lokal de la vila a Cal LLovet amb l'organització del Ressò i una bicicletada organitada pel 2x2 Santpedor.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis