Participació ciutadana

La regidoria de Participació Ciutadana és la garantia de la voluntat del govern municipal d´apostar per la implicació dels habitants en el funcionament de la vida pública de Santpedor. Aquesta participació, però, també vincula tota l´organització municipal, i, per tant, el seu treball és transversal.

La regidoria té com a objectiu la implantació i seguiment de les accions (campanyes, consultes, audiències públiques, processos d’aprofundiment democràtic, etc.) que fomentin la participació dels veïns i veïnes del municipi en la gestió municipal i que permeten participar en la presa de les decisions que tenen a veure amb el esdevenir de la vila, i, al mateix temps, generen sinèrgies de cooperació entre les persones i associacions que conformen la xarxa cívica del nostre municipi.

Des de la regidoria es vol dinamitzar les associacions i entitats municipals, perquè permeten la creació d´una xarxa activa ciutadana, que es preocupi pel desenvolupament de la vila, i aconseguir millores en les condicions de vida de tots els seus veïns i veïnes. Volem donar veu a les persones i rendibilitzar els coneixements i experiències, per avançar tots junts. Tenim un bon exemple en la creació d’uns pressupostos participatius que anirem millorant el seu format. Hem impulsat i disposem de diversos consells sectorials per a la participació ciutadana com el Consell Municipal de Salut, el Consell d’infants i el Consell d'Urbanisme i Medi Ambient. Igualment, disposem de diferents comissions de festes com la de Festa Major, Santa Anna, Fira i Reis que fan possible que any a any siguin un èxit.

Darrera actualització: 25.08.2021 | 13:03